{{ unReadMessageCount }}

2017'de Çıkacak Oyunlar

2017'de Çıkacak Oyunlar
Bu yılki E3 2016 oyun fuarında bir çok dev yapım ilk defa duyuruldu.

Sizler için 2017 yılında çıkması muhtemel oyunlardan bir kısmını derledik. Biz derlemeyi yaparken heyecanlandık, sizinde heyecanınızın farkındayız muhteşem oyunlar sizlerle...

Resident Evil 7

Resident Evil 7: Biohazard

Platformlar: PS4, Xbox One, PC

Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017

- First Person tarzında ve Playstation VR destekleyecek olan bu oyunu merak ile bekliyoruz. Oyunun demosunu oynamadıysanız PSN’den indirmenizi tavsiye ederiz. Hemen hatırlatalım demo da hiçbir düşman yok. Ama oyunda zombilerle başımız baya derde girecek gibi görünüyor. Oyun PT’ye ne kadar benzese de, yapımcılar bu oyun için iki yıldır çalıştıklarını vurguladılar. Yani oyun PT çıkmadan çok önce hazırlanıyormuş.

God of War

God Of War

Platform: PS4

Çıkış Tarihi: 2017

- Kratos bu sefer Viking ( Kuzey’in )  Tanrılarıyla kapışacak. Oyun içerisinde bir tuşla, Kratos yada oğlunun kontrolüne geçebileceğiz. Oyun Third Person kamera açısıyla çıkacak olan ilk God Of War oyunu olma özelliğini taşıyor.

Spider Man

Spider-Man

Platform: PS4

Çıkış Tarihi: 2017

- Insomniac Games tarafından yapılan ( Resistance Serisinin yapımcısı ) Spiderman PS4’ün E3 2016 videosu hakkında yapımcı firma ” Bütün görüntüler oyun içinden alınmadır.” dedi. Bunu duyduktan sonra heyecanlanmamak elde mi sizce ?

Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda

Platform: PS4, Xbox One, PC

Çıkış Tarihi: 2017’in ilk çeyreği

- Mass Effect hakkında pek konuşmaya lüzum yok. Bioware’in efsane oyunu daha da mükemmelleştirilerek karşımıza çıkacak. Yalnız bu sefer kahramanımız değişiyor.

For Honor

For Honor

Platform: PS4, Xbox One, PC

Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017

- Viking, Samuray, Şövalye bu üç gruptan birini seçerek oyuna başlayacağız. Açıkçası oyun Dark Souls’un biraz daha kolay haline benziyor. Konu olarak ise Dark Souls’dan çok çok uzak basit bir atmosferi var. Ubisoft bakalım bu yeni IP si ile bize neler sunacak.

Days Gone

Days Gone

Platform: PS4

Çıkış Tarihi: 2017

- Sony Bend’in bu yeni oyunu Zombilerle dolu kıyamet sonrası bir dünya da geçiyor. Sony Bend ise bize Syphon Filter’ı veren firma..